Ford Transit: Temperatuur loopt op in het rode gebied op snelheid van 130 a 1

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0di

Temp. loopt in het rode gebied bij 130 a 140 km.h.
reeds stuurpomp, waterpomp, en voeler vervangen nog steeds is het probleem aanwezig.
stuurpomp en waterpomp waren versletenh (laten doen door een ford garage).

Wie heeft raad????????

gr. henry

MHL_1774

Geplaatst door MHL_1774 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

SciroccoGT (0) PRO, 17 jaar geleden

wij hebben zoiets gehad bij een volkswagen sharan, hadden de radiateur, waterpomp, thermostaat, temp voelers vervangen uiteindelijk was het de koppaking. kijk even of dat je slangen hard worden dan weetje het

MHL_1774 (0), 17 jaar geleden

Hoe bedoel je dat "als de slangen hard worden"????????


henry

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Radiateur mogelijk in of uitwendig vervuild (verstopt)

Hans

MHL_1774 (0), 17 jaar geleden

HAha oke, duidelijk, wel raar hoor gewoon in de stad is er niks aan de hand, mag toch aannemen dat de forddealer het probleem kon oplossen, 1200 euro lichter en nog geen resultaat, zou het niet gewoon de termostaat kunnen zijn??? ik las dat er achter de termostaat nog iets van een veer zit????

henry

Evers. (0), 17 jaar geleden

vaak gaat de waterpomp lekken, en vreet het asje van de stuurpomp aan. dat zelfde asje draait de waterpomp dus aan. dan circuleert het water slecht en wordt de motor te warm. Laatst heb ik de waterpomp vervangen, het asje was zeer slecht. De thermostaat ook direct vervangen en het probleem was over, dus dat zou het best kunnen zijn..

Hann (0), 17 jaar geleden

Problemen met Ford Transit turbodiesel motor 100 pk bij 160.000- 170.000 km: defecte verstuiver en versleten waterpomp: dus dure reparaties. Kan iemand mij zeggen hoe lang dit soort onderdelen, normaal gesproken, mee zouden moeten gaan? Een verwachte levensduur van een dergelijke robuste auto zou toch 300.000 km moeten zijn!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.