Ford Focus: temperatuur meter

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6zete-s 16V

help aub
bij op rijden van het autosnel weg, tegenn 120km/h stijgt maar temperatuur meter tot bijna in het rood, bij het verlagen van snelheid komt het terug schoen in het midden gelijk het moet. ik keb thermostaat latev vervangen door een garagist en daarna goed ontlucht bij ford garagist maar toch
weet er iemand een opplossing dit problem aub
dank u

elio0202

Geplaatst door elio0202 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Doktor (0) PRO, 12 jaar geleden

Niet handig om 2 toppics te doen, de vorige ging over een Escort, het antwoord daar klopt niet voor de Focus. Bij de Focus zit hij in de cilinderkop door het klepdeksel heen.

Bij Focus kan je een thermostaat met een lagere openingstemperatuur monteren, met vacuum het systeem vullen, warmdraaien tussen de 2000 en 3000 rpm totdat de koelvin 2x aanslaat.

Suc6

elio0202 (0), 12 jaar geleden

merci voor u snel antwoord, ik heb contacten schoen gemaakt maar geen verbetering.
meter stijgt nog richting rood

elio0202 (0), 12 jaar geleden

@ doktor dus lagere waarde hoeveel juist mag ik paken aub
dank u

elio0202 (0), 12 jaar geleden

ok, problem met temp meter opgelost, na drainen, flushen met mineral water, terug vullen met water to max, onderste tube naar radiator goed knijpen, tot water in expansie vat zakt, daarna antivries bij doen tot midden n nog eens goed knijpen tot vlioestof niet meer zakt, daarna goed flammen op autostraat, vloeistof nog eens checken of het nog bij moet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.