Ford C-max: Temperatuurmeter staat niet mooi op 90° + andere

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8 TDCI

Hallo,

Ik heb een Ford C-max uit 2007. Leuke wagen, maar toch wat problemen....

De wijzer van de temperatuurmeter staat nooit mooi op 90°, maar er iets onder (ongeveer 80° à 85° ). Ik heb hier op het forum gelezen dat daar een servicenota voor zou zijn bij FORD, maar er stond niet bij wat er juist moet gebeuren. Kan iemand mij zeggen wat er in de servicenota staat (wat er moet vervangen worden)?

Ook vind ik dat de gas veel te traag reageert. Als ik tegelijkertijd de koppeling los en gas geef (om bv snel over te steken), dan val ik gewoon stil. Ook bij het terugschakelen heeft de gas een dood punt. Je schakelt terug, geeft gas en de wagen doet een aantal seconden niets.... De computer is al gereset geweest, maar dat hielp niks. En aangezien de computer geen foutmelding geeft, is het volgens de garage natuurlijk 'normaal'...

Alvast bedankt

lynxmania

Geplaatst door lynxmania (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford C-Max? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

772 (0), 13 jaar geleden

De temperatuur meter staat normaal voor de 90 graden of te wel iets voor de helft op de meters.(80 a 85 graden is normaal)

Japie1992 (0), 13 jaar geleden

Lijkt mij ook vrij normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford C-Max of stel zelf een nieuwe vraag.