Ford Cortina : toerenteller aansluiten

hallo, iemand enig idee hoe je een toerenteller van een ford cortina moet aansluiten. Ik wil hem immers in mijn mini plaatsen. Het probleem van positieve aarding heb ik niet vermits ik een polyester mini heb. De toerenteller wordt vrijstaand in mijn dashboard opgesteld en dus kan dus positief geaard worden. Vanuit de toerenteller vertrekken drie draden: rood+, groen- en een witte die door een spoel buiten de toerenteller loopt( inductietoerenteller). Die witte draad heeft dus twee aansluitingen ( zwart en rood). Kan mij iemand verteller waar ik deze moet aansluiten. Ik heb ze allebei op de - van de bobine aangesloten maar dan werkt hij niet. Als ik ene op de - en andere op de + aansluit valt mijn motor stil. Iemand enig idee?

Mvg.
Luc

lovato6648

Geplaatst door lovato6648 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Cortina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Cortina of stel zelf een nieuwe vraag.