Ford S-Max 2015: Touch Screen bevroren

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: JTWB, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 118

Mijn touchscreen is bevroren..is er een manier om dit te resetten? Een bepaalde combinatie van knoppen die ik moet indrukken of stekkertje ergens loshalen? Alvast bedankt voor de tips..
Dirk

Dirk1976

Geplaatst door Dirk1976 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford S-Max? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

Je kunt proberen of de accu los halen het scherm reset.
Pas wel op: mogelijk moet je daarna de radio-code invoeren en/of de positie van ramen opnieuw inleren.

Dirk1976 (0), 3 jaar geleden

Hoi, de dealer heeft gekeken en idd de accu losgekoppeld zodat het systeem werd gereset. Het heeft helaas niet gewerkt.touchscreen is nog steeds bevroren zodat nu de radiocode ook niet ingevoerd kan worden. En hij dus momenteel helemaal niets meer doet..
Oplossing werd aangedragen om de radiounit eruit te halen en op te sturen naar Ford voor reparatie, kosten 480€ ongeveer.
Of hebben jullie nog een andere oplossing? Het gekke is dat als ik het scherm calibreer (via menu-knop) hij dit in 1e instantie lijkt te doen ( dan werkt het touchscreen wel) maar dat hij de nieuwe instellingen niet kan opslaan..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford S-Max of stel zelf een nieuwe vraag.