Ford Transit 2009: Transit 2.2 TDCi start af en toe niet

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 140

Hallo allen,

ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met het volgende;

Mijn 2.2 TDCi vertikt het soms om te starten. op dat moment hoor ik een klik (lijkt op het opkomen van een relais) en gaat de startmotor niet rond. na enige pogingen start deze vervolgens weer normaal.

Tot op heden heb ik de startmotor vervangen (in relatie tot een ander start probleem, hetgeen opgelost is) startaccu vervangen. Relais gewisseld, massa startmotormassa kabel schoongemaakt en het elektrisch deel contactslot vervangen. Geen foutcodes in de ECU te vinden. De startonderbreker lamp gaat uit dus sleutel wordt herkend en met de reservesleutel heb ik hetzelfde probleem.

Ik hoop dat iemand mij met dit probleem op het goede spoor kan zetten.

Megaklusser

Geplaatst door Megaklusser (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jeroen-erwin (100) PRO, 7 maanden geleden

Heb je een antwoord gevonden op dit probleem?

Megaklusser (0), 7 maanden geleden

Ja, tweel dingen uitgevoerd, stekker op ecu zat niet vergrendeld en een stekker schoongemaakt onder motorkap bovenzijde grill links van zekeringen box (wat ik mij herinner was deze o.m sturing startmotor) probleem tot op heden niet terug gekomen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php