Ford Transit 2005: Transit schiet uit versnelling bij wegrijden.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1998, Vermogen (kw): 92

Wagen schiet uit versnelling bij wegrijden. Enkel bij heel erg hard gassen rijd hij tot ik moet afremmen en dan opnieuw zelfde probleem. Kan dit aan de schakeldoos liggen die zich bevindt op het dashbord? Grote probleem is echter dat deze schakeldoos niet meer in de handel is. Wie weet raad aub, ik ben ten einde raad. Ik ben invalide die mijn bus nodig heeft om mijn scootmobiel mee te vervoeren. Dank voor elke vorm van hulp.

lutgardedf@hotmail.com

Geplaatst door lutgardedf@hotmail.com , lid sinds 1 maand geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Dat kan , maar ook goed mogelijk is een motorsteun die defect is waardoor de motor teveel kanteld.
Kabels/stangen defect.
Of in het beroerdste geval de bak defect.
Zal toch nader onderzoek moeten gebeuren.

lutgardedf@hotmail.com, 3 weken geleden

De voorgestelde oplossing die het probleem had kunnen geven was helaas niet de juiste in ons geval. Alle steunen en kabels zitten op de juiste plaats en in de juiste conditie. Dus waarschijnlijk toch de schakeldoos voor de automaat op het dashbord. Helaas wordt deze niet meer gemaakt. Nu is het zoeken naar een goede occasie, maar dat is zoeken naar een speld in een hooiberg. Alle tips om de schakeldoos te vervangen/ herstellen zijn welkom.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.