Ford Mondeo: Travelpilot DX

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine

Heb een DX Blauwpunt travelpilot GPS systeem. Ineens geeft deze aan "Off road". Heb de accu er af gehad. System op fabriekinstellingen ingesteld. En heb zelfs een nieuwe CD gehaald. Alles heeft niets geholpen. Alles werkt verder. Ook het berekenen van de route. Echter daarna houdt het op. Wanneer ik echter op uitworp CD druk blijkt steeds dat het gehele wegennet niets is geladen.
Wat kan er toch aan de hand zijn??

Caspari

Geplaatst door Caspari (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Doktor (0) PRO, 12 jaar geleden

Je zou eens moeten kijk of het systeem wel satelieten ziet, komt veel voor dat de gps ontvanger stuk gaat, deze zit geintregreerd in de antenne-voet.

Controle GPS signaal: via "i" knop, of via "menu" anders in het delaer-menu: 1+menu+"on" en daar bij systeem test.

Blijft het aantal satelieten op 0 dan heb je zeer waarschijnlijk een kapotte GPS. Nieuw GPS voet is bij de DX duurder dan een complete tom tom.....
Suc6

kristinus (0), 12 jaar geleden

Ik ben het met Markus eens, wanneer de navigatie geen satellieten ontvangt krijg je meestal verkeerde aanwijzingen en berekeningen van de route (zoals off road) een originele antenne is duur, aangezien je al een nieuwe cd hebt gekocht raad ik je aan een losse GPS antenne te kopen, en deze aan de binnenkant van je dak (magneet of dubbelzijdig plakband wordt bijgeleverd) te bevestigen deze zijn al verkrijgbaar voor een vanaf prijs van rond de € 20 , wel even zoeken (marktplaats, ebay) naar het juiste type, niet elke GPS antenne past op je radio.

PS. Probeer ook nog eens de aansluitingen op de radio en de antenne voet, deze willen ook nog wel eens los gaan zitten.

mvg Kris (FRS

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.