Ford Focus: Trekhaak electrisch aansluiten 7-polige stekker

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8 TDDI

Hallo weet iemand misschien van een focus wagon 1.8tddi Bj. 2000 de bedrading van de achterverlichting hoe de kleurcodering is. De stekker zit links achter en loopt van daar ook naar de andere kant. Ik heb nodig de kleuren van knipper L en R, remlicht, gewoon licht L en R, 12 volt continu, achteruitrijlamp, mistlamp.

theunheebink

Geplaatst door theunheebink (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

als ik jouw was zou ik dat niet zo direct op de achterlichten aansluiten
je moet een passende set gebruiken
zo rechtstreeks aansluiten kan problemen geven met het gem module
kan je een hoop geld gaan kosten

theunheebink (0), 9 jaar geleden

ik heb een universele set met kabelboom erbij deze splitst in L en R maar bij mijn ford zit alles links en steekt dan over naar rechts. Heeft mijn ford van 2000 een gem module. Ik weet niet eens wat dat is kunt u mij uitleggen. Als ik de draden bij de achterlichten opspoor kan ik toch alles parallel schakelen of denk ik te makkelijk. (meer zoals het bij oude auto's was). Wat is dan een passende set precies, op de site van de trekhaken werd mij deze set als optie aangeboden er waren ook veel duurdere sets maar deze past toch ook. Gr. Bart

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.