Ford C-Max 2015: USB verbinding met Telefoon

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 101

Hallo allemaal,

Ben sinds twee weken in bezit van C-Max Energi van dec' 2015. Ben hier uitermate tevreden over en het rijdt superieur.. heerlijk.
Toch heb ik 'n dingetje wat ik niet opgelost krijg.

Wanneer ik mijn telefoon wil verbinden via USB kabel verschijnt er op mijn 8" scherm de melding "USB fout geplaats". Nu weet ik niet hoor, maar dit kan maar op 1 manier worden aangesloten. Stoor me hier een beetje aan.. Weet iemand waar dit aan kan liggen en hoe ik dat kan oplossen?

dhuReturns

Geplaatst door dhuReturns , lid sinds 7 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Geen garantie op de auto ?

harry4203 PRO, 7 maanden geleden

volgens mij moet je een telefoon verbinden via blue-tooth, die usb aansluiting is niet geschikt voor een telefoon denk ik. wat doet ie als je er een usb-stick met muziek in prikt bijvoorbeeld?

Beste antwoord, geplaatst door dhuReturns, 6 maanden geleden

Het klopt inderdaad dat ik mijn mobiel via bluetooth moet koppelen... Ik was er verder ook vanuit gegaan dat als ik via kabel connect mijn telefoon ook oplaadde... Dit moet je achteraf dus niet via de usb-poorten doen maar gewoon via de sigarettenaansteker die tegenwoordig ook wel aanstekerplug, 12V-aansluiting of autolader genoemd....... en daar had ik mijn antwoord......

ieder bedankt voor bedankt voor meedenken..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford C-Max of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Ben je aan het overwegen om een Ford C-Max aan te schaffen? Vraag dan een Kentekencheck (€ 20,-) aan. Twijfel je nog tussen twee of drie auto's, vraag dan aankoopadvies (€ 10,-) van Mijn Autocoach aan.