Ford Ka: verlichting

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

als ik rem gaan mijn voorlampen uit , de remlichten doen niets,gisteren is mijn kachelventilator ook uitgevallen en doet niets meer,hij stond in de hoogste stand en hield er mee op,daarna kwamen de lampen aan de beurt
weet iemand wat dit kan zijn

j.v.d.looij

Geplaatst door j.v.d.looij (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henry Ford jr. (0), 16 jaar geleden

Ik zou het zoeken in de zekeringskast als je storingen heb met diverse elektrische onderdelen, komt helaas erg veel voor bij diverse Fordjes, is gewoon een zwak onderdeel! Een andere mogelijkheid is dat je ergens een massaprobleem hebt waardoor de stroom niet via de remlichten gaat, maar een andere omweg zoekt via andere verlichting in jouw geval de koplampen! Dit is vaak moeilijkte vinden zo'n massa probleem, maar zou beginnen te zoeken bij de massa van de remlicht/achterlicht aansluiting! Een zekeringskast is goed zelf te vervangen als handig bent, kost gebruikt ca. 40,- tot 80,- euro en nieuw ca. 200,- euro dacht ik! Succes, heb je nodig want je KA = KApot en dat is een KAtastofe!!

j.v.d.looij (0), 16 jaar geleden

hoi,bedankt voor reaktie,is gemaakt in garage,was draad doorgebrandt en nieuwe
remschakelaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.