Ford Tourneo 2014: Verlichting uit minicamper

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo,
Ik bouw m'n personenauto ford tourneo connect tot een minicamper (en alles kan er ook weer uit). Nu blijven de stadslichten voor en achter en kofferbaklampjes branden als er een deur open staat. Hoe kunnen die worden uitgeschakeld zodat m'n accu niet leeg loopt?
Groet, Ageeth

Ageeth

Geplaatst door Ageeth (0) , lid sinds 8 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Tourneo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

memos (10) PRO, 8 maanden geleden

Simpelst is om met een schroevendraaier de openstaande deur even op slot te zetten, maar dat zal niet je bedoeling zijn denk ik. Een permanente oplossing is een kwestie van de schakeling anders te laten lopen. Wil nog wel even kijken of ik een schema voor je heb.

    Schroevendraaier inderdaad niet de bedoeling. Dank je wel voor het kijken naar een schema. - Ageeth (0), 8 maanden geleden

kaleido 1 (1630) PRO, 8 maanden geleden

Lampjes er uit halen.

    Voor de kofferbaklampjes een idee misschien. Andere helaad niet. Dank je wel. - Ageeth (0), 8 maanden geleden

memos (10) PRO, 8 maanden geleden

Volgens het schema dat ik heb gevonden wordt dit geregeld via de Carrosserie regeleenheid. Is dan dus niet heel simpel uit te schakelen. Dan zou je wat moeten maken met een relais zodat de achterlichten alleen branden als de auto op contact staat. Stadslichten is niet verplicht dus kan je evt uitschakelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Tourneo of stel zelf een nieuwe vraag.