Ford Focus: Verluchting valt uit!!

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 tddi

Als ik mijn verluchting op de hoogste stand plaats dan valt de ventilator stilletjes aan uit tot hij niks meer blaast! Dit gebeurt alleen maar in stand 3 en 4, op de 2 laagste standen is er geen probleem........raar maar waar!!
De weerstand van de verluchting is reeds vervangen (werd heel warm), maar probleem blijft hetzelfde.....
In de garage zeggen ze:"dit hebben we nog nooit meegemaakt."....laat me niet lachen, die spreuk heb ik al zo veel gehoord!!
Dus mijn probleem is nog steeds niet opgelost, ik wil geen grote kosten aan die auto doen maar zou toch graag het probleem zien opgelost te worden.

Ben echt benieuwd naar de reacties hier!!
Greetz Bart

farthman

Geplaatst door farthman (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

rat_rod13 (0), 14 jaar geleden

Ik denk toch aan de kachelweerstand. Zit onder je dashboardkastje en kost zo'n 70 euro bij de Ford dealer, makkelijk zelf te vervangen.

Anders kan je schakelaar zelf ook defect zijn.

farthman (0), 14 jaar geleden

[quote=rat_rod13]Ik denk toch aan de kachelweerstand. Zit onder je dashboardkastje en kost zo'n 70 euro bij de Ford dealer, makkelijk zelf te vervangen.

Anders kan je schakelaar zelf ook defect zijn.[/quote]
Weerstand is reeds vervangen, dus die kan het niet zijn.......heb schakelaar ook nagekeken en alles zit nog mooi op z'n plaats......

Toch bedankt!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.