Ford mondeo 1.88 td: weinig vermogen

Bouwjaar: 1998

Wie weet de waardes in kg/h voor deze ford mondeo ik meet max. waarde van 250.345 kg/h met de bosch kts ik heb n.l geen referntie, kan het ook nog wat anders zijn.
Alvast bedankt

R.arkes

Geplaatst door R.arkes (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

yoshi (0) PRO, 19 jaar geleden

Op de inspuitpomp komt een leiding toe die de turbodruk doorgeeft aan de pomp. Deze leiding zit onderaan de pomp. Is een metalen leiding met aan beide uiteinden een rubber gedeelte. En dat wil al eens scheuren zodat de turbodruk niet bij de injectiepomp toekomt. Daardoor dus te weinig ingespoten brandstof en geen vermogen. De maf-sensor zal het waarschijnlijk niet zijn. Die zit er eigenlijk meer voor het EGR-systeem. Via de maf-sensor wordt de egr gecontroleerd.

Niels8175 (0) PRO, 19 jaar geleden

helemaal mee eens met yoshi.

niets meer aan toe te voegen...

kijk daar dus ff goed naar.het is niet makkelijk te zien!

succes

niels

Kerim Mejdoub (0), 19 jaar geleden

Weinig vermogen, slecht starten en zware rookvorming kan de sloenoide klep zijn. Als je het contact aan zet hoor je dan een ratelend geluid bij de pomp? doet ie dit niet is hij kapot, komt vaker voor.

R.arkes (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb inderdaad de turbodrukslangetjes vervangen want er zaten kleine scheurtjes in, maar dit hhelpt niet afdoende. Daarn ahebik de solonoide klep vervangen en tot nog toe geen klachten meer.

eford (0), 19 jaar geleden

Ook ik heb vanwege een slecht vermogen de turbodrukslangetjes (mondeo 1.8TD '96) vernieuwd, en dat hielp zeer zeker. Maar bij stationair blijft de moter af en toe een slag overslaan en rookt nogal. Bovendien geeft dit een nogal scherpe penetrante reuk. Past dit bij die defecte solenoide klep?

R.arkes (0) PRO, 19 jaar geleden

is dit koud of warm, Is de compressiedruk gemeten en zijn de verstuvers getest, en de gloeibougies?

eford (0), 19 jaar geleden

Zowel koud als warm, gloeibougies zijn goed, compressie en verstuivers zijn niet getest.

R.arkes (0) PRO, 19 jaar geleden

Toch zou i daarmee beginnen ( De basis ) Het zijn toch ook vaak mechanische gebreken die zich uiten in electronische.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.