Ford Mondeo: welk merk radio past op afstandsbediening

Bouwjaar: 2001

Hallo,

Ik wil mijn Ford radio vervangen. Maar ik wil eigenlijk ook graag gebruik blijven maken van de afstandsbediening aan het stuur. Welke merken radio's passen of wat voor een connector of zoiets moet ik er bij aanschaffen? Wie heeft tips/ adviezen?

Dank,

A3aan

A3aan44

Geplaatst door A3aan44 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

yoshi (0) PRO, 18 jaar geleden

De meeste grote merken van autoradio's(Kenwood,pioneer, enz.) hebben wel een adapterdoosje in hun gamma dat je kan gebruiken om de signalen van de stuurwielbediening om te zetten zodat je ze op je nieuwe radio ook kan gebruiken. Even goed informeren bij de verkoper of de verschillende websites even uitpluizen.

Yoshi.

A3aan44 (0), 18 jaar geleden

Hoi Yoshi,

Goed surfen heeft inderdaad het gewenste resultaat opgeleverd. Op www.carmedia.nl kan je een overzicht vinden van welke merken radio's voor welke merken auto's adapters geleverd worden. Dit kan onder het kopje 'stuurwiel/display adapters'. Ze zijn prijzig maar heb voor een mooie JVC cd/mp3 speler voor 70 Euro een adapter gekocht. Simpel aan te sluiten en werkt prima! Je kan ze ook gewoon bij Brezan bestellen (als die bij je in de buurt zit) want dat scheelt weer verzendkosten.

Dank voor je tip en veel succes voor anderen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.