Ford Transit: Wil Niet Aaslaan

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,4 D 90PK

Myn transit wil niet aanslaan, heb injecteurs en injectiepomp al vervangen. Draaid wel op remmenreiniger na veel ontluchten draaid hy wel maar als ik hem stilleg en terug start slaat hy niet meer aan, kan iemand my helpen. Dank U.

KID BALLOON

Geplaatst door KID BALLOON (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Postie (0) PRO, 13 jaar geleden

Bekijk de aanvoerleiding van de diesel eens goed, vooral in de buurt van de rembekrachtiger daar wil ie nogal eens doorslijten.

KID BALLOON (0), 13 jaar geleden

Hallo POSTIE,bedankt voor u reactie ik zal morgen de aanvoerleiding eens grondig kontroleren.

KID BALLOON (0), 13 jaar geleden

Probleem gevonden, motor draaid maar op drie cilinders waarschijnlijk piston kapot,er zit olie in de uitlaat.Weet er iemand dat die te vervangen is zonder de motor uit te bouwen,dank u.

KID BALLOON (0), 13 jaar geleden

Vandaag kleppendeksel gedemonteert,de twee inlaatkleppen van de eerste cylinder gaan niet open,er ligt een bout van de klepstoterstang tussen de nokkenas,gevolg deksel van de nokken assen helemaal gebarsten.Volgens de garage moet ik de hele cylinderkop vervangen.Weet iemand dat het deksel alleen vervangen een optie is,heeft iemand dit al voorgehad,graag had ik wat reactie,dank by voorbaat.

KID BALLOON (0), 13 jaar geleden

Hallo,ik heb de hele cylinderkop vervangen,nu draaid hy weer als een horloge,probleem opgelost,bedankt voor de reacties die ik niet heb gekregen.

PROBLEEM GESLOTEN

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.