Ford Transit: zekering slaat door

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,5

Hoofdzekering achter de accu slaat steeds door, startmotor al vervangen,hij slaat al door zo gauw er gestart wordt, heeft iemand dit al meegemaakt?

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Paulus8636 (0) PRO, 17 jaar geleden

Startstroom te hoog. Is de startmotor vervangen door een nieuwe of een gereviseerde?
Overbrug de zekering en meet de startstroom. Tot ongeveer 200A is het in orde. Is het veel hoger dan is er toch iets met de startmotor, of misschien draait de motor zelf te zwaar??

Succes,
Paul

jjbalmszonen (0) PRO, 17 jaar geleden

Nieuwe startmotor bij Ford dealer voor garantie, auto is nagenoeg nieuw, 7000 km, startstroom goed.

Paulus8636 (0) PRO, 17 jaar geleden

IS het wel de zekering van de startmotor? Zit de zekering in de minkabel? Zo ja, dan is het de zekering die alles beveiligt (en dus ook de startmotor). Is het een zekering in een van de pluskabels dan heb je misschien sluiting in de zekeringkast of contactslot.

Succes,
Paul

jjbalmszonen (0) PRO, 17 jaar geleden

Minkabel bleek een verkeerde in te zitten, nu een 350 A kabel besteld en gemonteerd, verkeerd bij Ford erin gezet? Waarschijnlijk wel, nu alles goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.