Ford Galaxy: Zonder reden uitvallen van de motor

Bouwjaar: 2001

Bij een constante snelheid, b.v. op de snelweg, valt ineens de motor uit. De toerenteller valt dan ineens weg, de motor sllat dus af maar de lampen ed blijven wel gewoon branden. Auto aan de kant, zet contact uit en probeer daarna weer te starten maar gooit de startmotor niet rond. Moet dan ongeveer 1 minuut wachten en dan start hij weer. Wat zou dit zijn?

RU

Geplaatst door RU (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Galaxy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 18 jaar geleden

Welke motor zit hier in?

RU (0), 18 jaar geleden

Er zit een 2.3 16V in.

Dave072 (0), 18 jaar geleden

Rob, ik weet niet of het inmiddels al verholpen is, maar ik had exact hetzelfde probleem een keer bij een mazda MX-3. Tijdens het rijden ging ploef.. de motor uit, ik zette dan het alarm erop en weer eraf en kon dan weer starten en een stuk doorrijden. Bleek uiteindelijk de ontsteking te zijn, deze vervangen en probleem was verholpen. Groet'n,
Dave

sjaak10918 (0) PRO, 18 jaar geleden

klinkt als een slecht contactslot. Heb je veel sleutels aan de bos hangen, want daar belast je het contactslot extra mee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Galaxy of stel zelf een nieuwe vraag.