Ford Galaxy: Lekstroom, portiervergrendeling??

Bouwjaar: 1998

Goedendag,

Lekstroom wanneer de auto op slot staat is ca 110 mA. Wanneer na het op slot draaien de sleutel voor de tweede maal een keer omgedraaid wordt (op slot) en ca 3 seconden wordt vastgehouden, valt de lekstroom af naar ca 30 mA. Eén voor één de deurmotoren, achterklep en tankklepmotor losgekoppeld, maakte geen verschil. Door de afstandsbediening vast te houden lukt het niet om de lekstroom omlaag te krijgen, dit lukt alleen met de sleutel. Auto heeft geen alarm, wel een originele startonderbreking en een ledje in de deurbekleding.

Iemand een suggestie?

Alvast bedankt!

Paul

Paul8602

Geplaatst door Paul8602 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Galaxy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Ga je zoeken naar een lekstroom van 3 mA (=0,003 A)? En je bent serieus?

Paul8602 (0), 18 jaar geleden

Sorry, moest natuurlijk 110 mA(0,11 A) zijn. In de ruststand (na de truc met de sleutel) wordt 30 mA bereikt (0,03 A). Zal het meteen even wijzigen in het origineel.

Bedankt voor je reactie!

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Een lekstroom van 30 mA is acceptabel. Het kan best zijn dat je lekstroom van 110mA (dus zonder truc met sleutel) na een aantal minuten lager wordt omdat de elektronica dan in de slaapstand gaat.

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 18 jaar geleden

Henk zou wel eens gelijk kunnen hebben.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Galaxy of stel zelf een nieuwe vraag.