Honda CR 250 1988: 2 takt motor rijd 4 takerig

Bouwjaar: 1988

Hallo mensen,

Ik heb een Honda CR 250 cross motor en ik heb een klein problempje. Als ik met me motor wil gaan crossen loopt me motor 4 takerig (ook als hij warm is.) Ik heb er al een nieuw luchtfilter op zitten en ik heb de cabarateur schoon gemaakt, het heeft wel wat geholpen maar niet echt veel het is nog niet weg. Je kunt het probleem goed merken als je hard weg wil trekken of een weely wil maken het lukt je dan bijna niet. Al vast bedankt.

Groeten,
André

André360

Geplaatst door André360 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CR 250? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 20 jaar geleden

Zit er niet een te grote hoofdsproeier in? of de ontsteking staat te laat.

Hans

André360 (0) PRO, 20 jaar geleden

Ik denk dat het de sproeier niet is, want hij heeft wel goed gelopen (toen ik hem net had gekregen.)Maar hoe kun je z'n onsteking af stellen dan, want het is een elektronische ontsteking.

Hans4037 (0) PRO, 20 jaar geleden

De ontsteking heeft een basis afstelling je zou eens kunnen kijken of er ergens een site op internet is waar dat beschreven word ik weet dat ook niet.
Nog een suggestie zijn de zuigerveren niet versleten.

Hans

PayDay (0), 20 jaar geleden

-Vaak zit er in het inlaathuis een membraam. Weet je zeker dat dit nog goed afsluit en opengaat??
-Een elektrische ontsteking kun je niet afstellen! Contactpunten moeten op 0,4mm voor bdp!
-Probeer eens een nieuwe bougie, heeft mij ook vaak versteld doen staan!

check

Beste antwoord, geplaatst door André360 (0) PRO, 20 jaar geleden

Hallo mensen bedankt, maar ik denk dat ik het probleem heb gevonden de krukas lager is kapot en me zuiger is versleten daar komen dus een paar nieuwe in en hij lekte ook bij de spoelporten naar buiten dus als ik dat oplos hoop ik dat hij weer goed loopt, maar toch bedankt voor het mee denken

Groetenm, André

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CR 250 of stel zelf een nieuwe vraag.