Honda CR 250 1988: Motor start niet goed meer.

Bouwjaar: 1988

Hallo mensen,

Ik heb een Honda CR 250 (het is een motor) ik kon geen andere vragenbaak vinden dus ik dacht ik zet hem hier op. Ik had een vraagje: mijn motor start niet meer. weet u misschien hoe dat kan?

Groeten,
André

André360

Geplaatst door André360 PRO , lid sinds 19 jaar geleden

6 Reacties

André360 PRO, 19 jaar geleden

Ow ja, de compressie is goed. ik had een goeie bougie gekocht b9es van het merk NGK en hij was naar 3 uur rijden al stuk. Is dat gewoon? Volgens mijn niet.

André360 PRO, 19 jaar geleden

Hallo ag,
De bougie zat zeker weten niet te strak. Crossmotorslooppiepers zij dat NGK b9es de beste type van NGK was voor crossmotoren. Ik ken het merk Champion niet, maar ik kan het wel is proberen. Ik tank euro 95 met speciale 2 takt mix.

rfbroek, 19 jaar geleden

Wat bedoel je met dat de bougie "kapot" is? Is ie ingebrand, gepareld of doorgeslagen (zwakke vonk)?

RoelV PRO, 19 jaar geleden

Een bougie kan ook gewoon kapot gaan, zodat ie niet meer vonkt. Dit kan oa gebeuren als je de verkeerde hittegraad-bougie gebruikt.

André360 PRO, 19 jaar geleden

Ik bedoel met kapot dat hij helemaal niet meer vonkt. Crossmotorslooperijpiepers zij dat NGK b9es de juiste bougie was voor mijn crossmotor. Ik heb nog wel andere bougie's liggen, maar dat zijn hele ouwe en die vonken nog wel redelijk. Dus daarom snap ik niet waarom hij zo snel kapot is.

platour, 19 jaar geleden

Zit er nog een ontsteking op met condensator ??
Zo ja vervangen kan helpen, door defect of geen vonk of te hoge spanning.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CR 250 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.