Honda Civic: aanschaf honda civic 1.5i 5d Vtec-e aero deck

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,5i

Hallo
Ik ben een student en wilde de volgende auto kopen honda civic 1.5i 5d Vtec-e aero deck uit 1999 hij heeft 125803km gelopen, ik vis dus daarom heb ik een grote auto nodig
ik wilde vragen heeft er iemand ervaring met deze auto
zouden jullie hem aanraden of afraden en waarom
wat zijn eventueel de bekende gebreken of waar kan ik problemen mee krijgen
alvast bedankt
arjan

awgl

Geplaatst door awgl (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 15 jaar geleden

Vrijwel probleemloze auto's, let op roest wielkuipranden achter. Distributieriem dient bij 100000 km te zijn vervangen.

Succes!

awgl (0), 15 jaar geleden

hallo

bedankt voor je reaktie ik zal daar zeker op letten

Pivavar (50), 15 jaar geleden

Roest op wielkuipranden komt niet voor bij de Aerodeck, wel bij de (oudere) 5drs. Ik heb mijn zus er 4 jaar geleden eentje aangesmeerd, van 1998 met toen 120K op de klok. Eens per jaar APK, beurtje en voor de rest helemaal niets. Natuurlijk moet je met een occassion een beetje geluk hebben, maar dat ding doet echt niets verkeerd.

Die VTEC-E is niet supersterk en haalt zijn top misschien wel in 3, maar aan de andere kant is 1 op 16 ook weer mogelijk. En op de snelweg bij ca. 100 km/h zit je net in het gebied van 12 of 16 kleppen, waardoor de auto soms "vanzelf" harder gaat. Als ik prive een auto zou moeten kopen met ruimte, stond ie hoog op mijn lijstje.

O ja, de startblokkering is met de zgn. rode sleutel, controleer of die erbij zit. En als er maar een zwarte sleutel bij is, meteen een extra bij laten maken. Rode sleutel of beide zwarte sleutels foetsie betekent een compleet nieuwe startblokkeringsset a € 400,- of zo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.