Honda Accord: acceleren

Bouwjaar: 1999

hallo

bij mijn accord is de beugel waar de gaskabel aan bevestigt wordt verbogen heb hem teruggebogen in de stand wat mij lijkt dat ie hoort.
Maar nu is het volgende het geval als ik een beetje gasgeef heel licht dat de toerenteller net beweegt heeft de auto een dood punt reageert niet gelijk zeg maar, kan dat door de beugel komen of is er iets anders bijvoorbeeld afstelling gaskabel?
en als ik wil acceleren gebeurt het rehgelmatig dat als ik gasgeef dat je motor niet gelijk reageert weer dat dode punt dus net of er iets doorslipt voor ik wegkom.

nu heb ik laatst het gasklephuis schoongemaakt en de veer van de gasklep losgemaakt en gereinigd en de dode punt was weg, maar kwam na ong een week weer terug.
Wel heb ik een green vervangingsfilter in het filterhuis gehad tot voor kort kanj het iets te maken hebben me de olie van dat filter? De auto rijd verder goed, start goed.

radjinder

Geplaatst door radjinder (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.