Honda Accord 2011: Katalysator melding

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: N22B2, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 132

Hallo
Sinds een anderhalve maand de melding katalysator vol/stuk in dashboard, inmiddels een nieuwe katalysator eronder, nieuwe olie en oliefilter toch na zo'n 400/500 kilometer komt de melding weer in beeld en is meteen zijn vermogen kwijt! Garage staat ook voor een raadsel, iemand van jullie hier misschien bekend mee ... ??
Mvrgr

San dra

Geplaatst door San dra , lid sinds 6 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 6 maanden geleden

Zal een foutcode aan de storing opgeslagen zijn wat is deze.
Hebben ze domweg de kat vervangen omdat je dashbord dat zei of hebben ze ook onderzoek gedaan ?
Bij een echte garage geweest of een fastfitter ?

San dra, 6 maanden geleden

Bij de officiële honda dealer geweest, hij regenereerde niet meer uitzichzelf en niet via het uitleesapparaat bij de dealer ook niet! Hun adviseerden nieuwe katalysator te nemen! Bij de volgende storing adviseerden ze nog om de olie en filter te vervangen! Probleem dat de melding wegging en vrij vlot weer kwam was bij hun ook ongekend! Maar ze zijn helaas gesloten tot dinsdag dus dacht probeer het evenement via jullie ;-)

harry4203 PRO, 6 maanden geleden

Waarschijnlijk regenereerd ie dus nog steeds niet uit zichzelf, ze zullem em dus weer moeten uitlezen en uitzoeken waarom ie dat niet doet. Je hebt het over katalysator, maar zal wel roetfilter zijn.

kaleido 1 PRO, 6 maanden geleden

Heb je druksensoren voor en na het roetfilter zitten , zoja , slangetjes heel , pijpjes niet verstopt ?

Pivavar, 6 maanden geleden

Inderdaad, goed de slangetjes controleren, maar ik gok op 4 nieuwe verstuivers.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.