Honda Accord 2003: automaat geblokkeerd

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: K20A6, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 114

heb accord die nu in D staat geblokkeerd , mijn vrouw heeft het aan de hand gehad en blijft vaag verhaal hoe het precies is ontstaan , auto kon niet van D naar R , en auto kon versnelling niet uit , uiteindelijk wel ,maar is blijven staan in D,
sleutel kon er niet uit ,dit lukte uiteindelijk wel door naast pook ,sleutel(schroevendraaier ) in daarvoor bestaande opening te steken , maar blijft alsnog ondanks dat geblokkeerd staan in D en kan niet starten (start immers alleen in P en N)

jonkers

Geplaatst door jonkers , lid sinds 18 jaar geleden

🌟 Black Friday Superdeals bij Coolblue! 🛍️
Mis het niet! Scoor ongelooflijke kortingen op elektronica en witgoed tijdens de Black Friday uitverkoop bij Coolblue. Beperkte tijd, ongekende aanbiedingen. Klik en bespaar nu op jouw favoriete producten!

5 Reacties

jonkers, 4 maanden geleden

even voor de zekerheid , tot nu toe geen slechte zekering gevonden

jonkers, 4 maanden geleden

in beschrijving van probleem staat iets niet helemaal goed bedoeling was te schrijven ,auto ofwel motor kon niet worden uitgezet , dit lukt uiteindelijk blijkbaar wel , maar is in D blijven staan

Ehombie PRO, 4 maanden geleden

Geen goede tip/oplossing

misschien heeft je shifter issues....
1Eerst uitlezen.....
2 a.d.h.v live data kijken hoe e.a. reageert
3 kijken hoe systeem is opgebouwd...

jonkers, 4 maanden geleden

inderdaad uitlezen gaan we doen

jonkers, 4 maanden geleden

vooralsnog is probleem opgelost , pook ging niet naar voor of achter , maar wel opzij naar manueel schakelen , en toen ging het andere ook weer .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.