Honda Accord 2003: automaat geblokkeerd

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: K20A6, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 114

heb accord die nu in D staat geblokkeerd , mijn vrouw heeft het aan de hand gehad en blijft vaag verhaal hoe het precies is ontstaan , auto kon niet van D naar R , en auto kon versnelling niet uit , uiteindelijk wel ,maar is blijven staan in D,
sleutel kon er niet uit ,dit lukte uiteindelijk wel door naast pook ,sleutel(schroevendraaier ) in daarvoor bestaande opening te steken , maar blijft alsnog ondanks dat geblokkeerd staan in D en kan niet starten (start immers alleen in P en N)

Geplaatst door

jonkers (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

even voor de zekerheid , tot nu toe geen slechte zekering gevonden

jonkers 0

1 jaar

in beschrijving van probleem staat iets niet helemaal goed bedoeling was te schrijven ,auto ofwel motor kon niet worden uitgezet , dit lukt uiteindelijk blijkbaar wel , maar is in D blijven staan

jonkers 0

1 jaar

Geen goede tip/oplossing

misschien heeft je shifter issues....
1Eerst uitlezen.....
2 a.d.h.v live data kijken hoe e.a. reageert
3 kijken hoe systeem is opgebouwd...

Ehombie 210
badge

1 jaar

inderdaad uitlezen gaan we doen

jonkers 0

1 jaar

vooralsnog is probleem opgelost , pook ging niet naar voor of achter , maar wel opzij naar manueel schakelen , en toen ging het andere ook weer .

jonkers 0

1 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.