Honda Accord 2010: Stuurgevoel slecht /trillend stuur bij 100 k/m p/u

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: R20A3, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 115

Beste allemaal

Ik heb een waardeloos probleem. Mijn stuur heeft een slecht gevoel bij 90+ k/m. Het is een soortemet trillen en tegelijkertijd het wegdek te erg voelen. Dit heb ik toen ik de auto kocht nog nooit gehad en speelt pas sinds 2 maanden. De banden zijn al gebalanceerd bij 2 garages, de bandenspanning is goed. 2.40 bar en de achterbanden en voorbanden zijn weleens omgewisseld. Voor zitten nu 2 banden van rain Tire en achter 2 Michelen banden. Ze kunnen het probleem niet vinden jullie een idee?

Quintentwentenl

Geplaatst door Quintentwentenl (0) , lid sinds 9 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1835) PRO, 8 maanden geleden

Onderstel al eens op speling laten controleren ?
Auto op originele bandenmaat ?
Auto verlaagd ?
Iets anders aangepast ?
Welk merk zijn de voorbanden en profieldiepte ?

    Negatief er is niks aangepast aan de auto, ook niet verlaagd en ze konden tijdens het zoeken ook geen speling vinden het enige wat ze dachten, zijn de draagarmrubbers die erg versleten zijn en speling hebben. Kan het daar aan liggen? - Quintentwentenl (0), 8 maanden geleden

kaleido 1 (1835) PRO, 8 maanden geleden

Dat is zeker een optie , de auto wordt daar erg zekering en onzeker in het weg gedrag van.
Je hebt dus wel speling in je onderstel !!!!

Beunhaas (520) PRO, 8 maanden geleden

Bij zoiets denk ik aan en probleem met de wielophanging en speciaal de draagarmen met de scharnierrubbers...

    Dan vraag ik me ten zeerste af waarom de dealer en the Bosch car service garage het allebei niet gezien hebben... die sypmtonen moeten opvallen en onder de brug duidelijk te zien zijn... - Quintentwentenl (0), 8 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.