Honda Accord: Accord 2004 defecte centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

De deurvergrendeling gaat nog wel open maar niet meer dicht. Volgens de garage een defecte motor. Ik vind het dan wel vreemd dat alle 4 de deuren dan niet meer dichtgaan. Nu wil ik zelf even gaan kijken maar vraag me af hoe ik de deurbekleding kan verwijderen. Iemand een tip of tekening.

Alvast bedankt!

Groet,
Hans

HansME

Geplaatst door HansME (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (320) PRO, 15 jaar geleden

Het is niet vreemd dat de andere deuren niet reageren;
Bij een defect linkerslot, worden de andere deuren niet aangestuurd.

mvg,
Hans.

Pivavar (50), 15 jaar geleden

Inderdaad, alles loopt via het slot van het linkerportier. Werkt het niet meer via de afstandsbediening of gaan de deuren ook met de sleutel niet meer dicht?

HansME (0), 15 jaar geleden

De deuren gaan zowel met de afstandsbediening als met de sleutel niet meer dicht. Ziet er dus naar uit dat de motor van de bestuurdersdeur defect is. Ik wil deze zelf gaan vervangen maar zoals gezegd weet niet hoe de deurbekleding het beste te verwijderen is. Kan iemand me dit uitleggen of wellicht heeft iemand zelfs een tekening hiervoor.

Bedankt!

honda-men (0) PRO, 15 jaar geleden

Beste hans,

Ik stuur je een paar tekeningen zodat je vooruit kan.
zie je mail
gr
honda-men

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.