Honda Civic: Auto Vol gas.

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5 DXI

Hoi Alemaal.
Sinds kort deed mijn auto nogal vreemd. Telkens als ik mijn gas vol indrukte bleef het gas hangen. Dan moest ik uit de auto stappen en een beetje met die gas kabel lopen spelen. dan deed die het weer. Maar nu is het echt voorbij. ALs ik mijn auto start gaat die automatis naar 7000 toeren. ik kan het gas niet meer terug halen. als ik met me hand aan die kabel ga trekken dan loopt die net 1000 toeren terug maar hij blijft er op hangen. Hetis niet mogelijk hem weer terug te krijgen op 1000 toeren. Een vriend van me vertelde mij dat het een veer kan zijn.

De gas kbel zit trouwens ook los onder dat ronde ding waarmee ik met de hand gas kan geven. die kan ik met geen mogelijkheid terug aantrekken.

Iemand een idee?

Vriendelijk groeten
Maikel.

blackidentity

Geplaatst door blackidentity (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

timos (0), 14 jaar geleden

Hallo Maikel,

De veer in het gasklephuis zorgt er normaal gesproken voor dat als jij je gaspedaal loslaat de glasklep sluit, dit lijkt me dan ook niet de oplossing van jou probleem. Ik denk dat de gasklep intern is afgebroken of vastzit. Je zou kunnen proberen deze los te maken en schoon te maken. Maar ik vermoed dat hij kapot is.

Succes

gr Timo

honda-men (0) PRO, 14 jaar geleden

Beste Maikel,

Is je gaskabel gangbaar als deze los is, misschien is je binnenkabel beschadigd en gaat deze stroef en blijft hangen.

gr.
honda-men

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.