Honda Civic: Bouten van de uitlaat

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 14i 16v Automaat

Hoi
Iemand enig idee hoe ik mijn bouten van de middenste uitlaat zou kunnen loskrijgen.
Deze zitten namelijk zoals het wel normaal zal zijn serieus vast. Ik beschik enkel over een krik dus veel speling om te wrikken heb ik ook al niet. Heb al opties gehoord zoals bouten doorslijpen of moeren stuk slaan maar is er dan echt geen andere oplossing die mij zou kunnen helpen?

En hoe zet ik mijn status van professianal naar particulier want heb hier blijkbaar toch het verkeerde aangevinkt.

Alvast bedankt!
Greetz Nutz

Nutz

Geplaatst door Nutz (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

michaelf (0) PRO, 17 jaar geleden

De enigste mogelijkheid om los te maken zonder de tapeinden te beschadigen is met een gasbrander de moeren rood gloeiend te stoken. Elke andere optie zal breken worden!

grt Michael

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Het aller eenvoudigst is om de moeren niet los maar vast te draaien. Ze zullen dan direct knappen en dan kun je de afgeknapte delen onder de auto wegnemen en rustig in de keuken je boutje eruit pielen! Het klinkt misschien wat tegenstrijdig maar dit is echt de snelste manier.

Sytze

Nutz (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik heb er dus al twee van de drie losgekregen na acrobatische stunten :-) maar de derde namelijk de bovenste krijg ik dus op geen stukken na los wegens plaatsgebrek. Heb mijn uitlaat al volledig losgemaakt zodat ik meer plaats heb om aan die bout te komen maar zelfs dit volstaat nog niet...
Iemand enig idee hoe ik plaats kan winnen of wat ik zou kunnen gebruiken om die bout toch enigzijds los te krijgen??
Thx

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.