Honda civic 1.5 Vtec hatchback: Inbouw autoradio

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5 Vtec

Ik heb een nieuwe autoradio gekocht, maar............... wanneer ik probeer de autoradio te plaatsen kan hij niet ver genoeg het "gat" in. Dit omdat alle bekabeling die erachter loopt niet weggewerkt kan worden. Wie heeft dat probleem nog meer en nog hadiger..... wie heeft een tip voor mij om dit te verhelpen?? Want op zo'n manier is het geen doen en uiteraard geen gezicht

Groeten,

Natonaut

NatoNaut

Geplaatst door NatoNaut (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik ken dit probleem. Probeer van onderen (volgens mij console even weghalen) even de bedrading tijdens het plaatsten van de radio naar achteren te trekken. Ik heb ook een 5drs civic gehad en heb toen na demontage van enige dashboarddelen (precies weet ik het niet meer) de Pioneer radio/cd speler er toch goed ingekregen.

Succes!

NatoNaut (0), 17 jaar geleden

Ja ok dat is duidelijk, maar hoe krijg is het console ervoor weg????

karrespoor (0), 17 jaar geleden

Ik heb het zelfde probleem gehad bij mijn civic 93, ik heb onder de radio waar de asbak in zit dat stukje (zit met 4 schroeven vast) weggehaalt en kon zo bij de achterkant van me radio bij het inbouwen van deze radio even de draden na achter trekken 'beetje weg vroeten naar onder ofzo' en dan kon hij er bij mij in.

succes.

Jelle

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

losse kabel in een lus om de radiobedrading leggen, en achetr de console naar beneden toe doorvoeren, dan, tijdens het induwen van de radio, aan de lus trekken, om zodoende de bekabeling naar beneden toe weg te trekken. Na het inbouwen, aan 1 eind van de lus trekken, om de kabel er achteruit te halen. Problem Solved.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.