Honda prelude 2.0i 16v: brandstofpomp?

Bouwjaar: 1986

Hallo
Is er iemand die weet waarom mijn brandstofpomp met steeds snellere intervallen onderbreekt met pompen, naarmate ik langer rijd? Wat dus na 15 min rijden resulteert in een heel irritant schokkend rijgedrag? Al vervangen zijn: de pomp zelf, het relais, ik heb zelfs een kabel vanaf de accu naar de benzinepomp getrokken. Aan de pomp zelf ligt het dus niet. Toch hoor je hem goed een jammerend geluid maken, met onderbrekingen, en tijdens die onderbrekingen houdt de auto ook in. help help

matthieu

Geplaatst door matthieu (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 20 jaar geleden

Heb je ook het brandstoffilter al eens vervangen,lijkt er op dat deze verstopt is.

Hans

matthieu (0), 20 jaar geleden

Bedankt voor je reaktie. ja, maar met een gebruikte filter van mijn donor auto. Ik zal er eens een nieuwe inzetten. Dat de auto al lange tijd stilstond voor ik hem kocht, zou dat ermee te maken kunnen hebben? vervuilde benzinetank ofzo..

Hans4037 (0) PRO, 20 jaar geleden

Er zou ook nog veel vuil voor de aanzuigzeef in de tank kunnen zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.