Honda Civic: civic 14i 15 i

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine

hoi
ik weet niet of ik dit bericht hier op zn plaats is maar ik hoop op wat medewerking van mensen die al eerder een honda gereden hebben.

na een tijdje diverse frikandellen gereden te hebben zijn we nu op zoek naar iets fasoenlijks en nu gingen onze gedachten uit naar een honda civic 14 i of een 15i v-tech vanaf bouwjaar 1996 ongeveer

maar wat zij nu de ups en downs van deze wagens en kunnen we bv beter gaan voor de 14i of de 15i en wat zijn zoal de punten waar je extra op moet letten bij deze wagens .
weet zoal b.v niet hoe het gesteld is met roestvorming en sterkte van de motoren van honda
heb zo hier ook al wat gelezen over de v-tech tik maar kan er nu niet goed uit op maken of dit echt kwaad kan of niet !.

ik hoop op reacties van mensen die al wat meer ervaring met het merk hebben .
gr edwin

edwin 777

Geplaatst door edwin 777 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mcitr. (0), 17 jaar geleden

Motoren lopen erg mooi en bakken schakelen super. de kracht van 1.4, ook de s valt niet mee; de 1.5 moet je ver door trekken en dan kom je een eind. de v-tec is wel zuinig, kan echter niet op gas lopen, de 1.4 wel, doet het zelfs goed.
Verder vrij stugge auto, lage instap, erg goeie wegligging. Er is veel wielgeruis, met name van achter hoorbaar.
Is een lekker gooi en smijtautootje

mcitr. (0), 17 jaar geleden

Overigens als ze veel gelopen hebben, boven 1.5 ton, goed letten op blauw rook uit de uitlaat. Willen best olie verbruiken. V-tec tik is, afgaande op wat anderen zeggen niet zo erg, kun je lang mee doorrijden. Ik zou het er echter uit willen hebben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.