Honda Accord: deurvergrendeling

Bouwjaar: 1997

Bij mijn Honda accord 1800i 16v 1997 weigerd de deurvergrendeling.Als ik hem s,morgens open doe gaan alle 4 sloten open en dicht,de tweede keer na gebruik gaan er nog 3 open en dicht.Na een tijdje gaat alleen het slot aan de linker voordeur(bestuurders kant)nog open.Trek ik de vergrendelings knopjes met de hand open,begint het hele proces opnieuw.
Ik heb de control unit in linker voordeur laten nakijken.
De eerste 2 dagen deet hij het weer prima.Maar nu is hetweer het zelfde euvel,plus dat nu de accu als hij 2 dagen staat totaal leeg is.Ik heb de control unit er uit gehaald nu blijft de accu wel vol,maar werkt de vergrendeling niet meer.
Wat kan dit zijn, en is dit na te meten?

rudi10558

Geplaatst door rudi10558 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

roosend (0), 19 jaar geleden

Als de accu er op uitput moet er ergens warmte worden ontwikkeld. Misschien heb je zo'n afstand temperatuur meter en kan je het meten op de componenten/onderdelen.
Je kan het ook met je vingers voelen.
Misschien kan je deuren elektrich los koppelen en steeds eentje
aansluiten om zo per deur de zaak te bekijken. Determineren dus.
succes ( niet opgeven hoor)

rudi10558 (0), 19 jaar geleden

Beste Chris als ik de deuren afzondelijk wil testen moet ik alle bekleding van de deuren verwijderen.Of ik moet weten waar de kleuren in de draden van de stekker,die in de unit komt voor dienen. Ik heb de printplaat van de unit los op de stekker aangesloten, maar er word niets warm. En het probleem is nog het zelfde.
PS.De printplaat is goed zeggen zij?

rudi10558 (0), 19 jaar geleden

Het probleem is opgelost,de relais in de deurunit bleven hangen , en die moeten na het sluiten na 2 seconden weer open gaan. En zo putte hij langzaam mijn accu uit, na lang stilstaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.