Honda accord: gasproblemen

Bouwjaar: 1999

hallo ik zit met een vervelend probleem ik heb ag g3 systeem , met een koude motor pingelt hij heel erg dan is het ook onmogelijk om mee te rijden als ik gas geef doet hij alsof hij verstopt is geraakt maar na een paar minuten doet hij weer en dan krijg ik een ander probleem namelijk de toerenteller zakt tot 100 toeren en soms slaat hij af voor een stoplicht honda accord 1999 + wie weet een goede en betaalbare specialist bedankt.

memoli

Geplaatst door memoli (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

frank3163 (0), 19 jaar geleden

euh, waar woon je?

memoli (0), 19 jaar geleden

in heerhugowaard

marcel6999 (0) PRO, 19 jaar geleden

probeer ALL ROUND in spijkenisse.goed en betrouwbaar adres
succes marcel

roosend (0), 19 jaar geleden

bel de leverancier van de gas-installatie, niet de garage dus.
Deze heeft voor jouw een tip waar je de zaak aan de monitor zet
en uitleest wat je moet doen.
succes chris

Arnold684 (0) PRO, 19 jaar geleden

wanneer zijn je kleppen voor het laatst gesteld?

memoli (0), 19 jaar geleden

toen ik hem kochtte was i op 130000 en nu is hij op 240000 het is een vtec motor,worden zulks niet automatisch afgesteld of moet je hem inderdaad af laten stellen en heeft dat ook met dat probleem te maken .bedankt, ook voor de eerdere reacties..

Arnold684 (0) PRO, 19 jaar geleden

nee, moeten handmatig gesteld worden, voor gasauto's is het aan te raden dit om de 40.000km te doen. uitlaat moet 0.1mm wijder afgesteld worden dan word voorgeschreven.
als de klepspeling te klein word of zelfs geen speling meer heeft en dan blijft de klep dus open staan en zal de verbranding dus niet goed verlopen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.