Honda Crx: elektrische raambediening werkt niet naar behoren.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine

Hoi,

Ik heb hier een crx del sol waar de raam bediening niet goed bij functioneert.
Normaal kan je het raam lv of automatisch naar beneden of naar boven laten gaan, door de schakelaar helemaal naar beneden of boven te drukken. of je kunt de schakelaar half naar beneden of boven in drukken en als je dan de schakelaar los laat stopt het raam.
Maar nu werkt de automatische stand dus niet goed. als ik de automatische stand wil gebruiken gaat het raam bijv half open of helemaal niet. als ik een paar keer speel met de schakelaar (raam open dicht open dicht), dan werkt hij wel weer naar behoren.

alvast bedankt

sjoerd01

Geplaatst door sjoerd01 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CRX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Gijs1978 (0), 13 jaar geleden

Hey, heb dit ook gehad met mijn raam rechtsachter. Hoor je het motortje wel lopen als hij niet meer omhoog of naar beneden gaat? Zo niet, dan is het een draadbreukje.

sjoerd01 (0), 13 jaar geleden

Hmm het lijkt me geen draadbreuk anders zou hij het niet ineens doen als ik ff speel met de ramen omhoog en omlaag doen. zou het niet de regeleenheid kunnen zijn van de ramen? of moet je de ramen misschien in leren?

rob010 (0), 13 jaar geleden

Ik denk dat het gewoon aan de schakelaar ligt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CRX of stel zelf een nieuwe vraag.