Honda Civic 1998: honda civic start niert

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1400

hallo ,ik heb een honda civic, 1400cc ej, model, bouwjaar 1998, de auto start niet, wel op startreiniger, heb al andere delco geplaats, andere injectoren met rail, andere benzine pomp, injectoren krijgen geen benzine, toch krijg ik stroom op de injectoren ,groene sleutel gaat ook uit, ook al met reserversleutel geprobeerd, wat zo ik nog kunnen doen? mvg

frank.leys

Geplaatst door frank.leys (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 2 jaar geleden

Massa op de motor zou hey probleem kunnen zijn er zitten bruine massa draden op oa je inlaatspruitstuk controleer dus de massa punten.

frank.leys (0), 2 jaar geleden

die massa draden heb ik aan thermostaat ook al proper gemaakt, is dat diegene dat je bedoeld?

kaleido 1 (1425) PRO, 2 jaar geleden

Oa, je hebt spanning zoek je op de injectoren , heb je ook massa ?
Brandstofdruk is er ook , benzinepomp hoor je lopen ?

frank.leys (0), 2 jaar geleden

ja spanning op de injectoren, ja benzinedruk heb ik ook ,als ik de moer los maak van de rail spuit de benzine eruit, injectoren op massa meten?ken niet zoveel van electriciteit, met kontakt aan?

kaleido 1 (1425) PRO, 2 jaar geleden

Injectoren zijn massa gestuurd , als de computer de massa niet schakeld gebeurt er niets , je weet zeker dat de startonderbreker er af gaat , misschien helpt het om de massakabel van de accu even los te halen .

frank.leys (0), 2 jaar geleden

heb al andere batterij gestoken, maar kan nog eens proberen de massakabel eraf te halen, die startonderbreker dat groen lichtje gaat toch uit?

kaleido 1 (1425) PRO, 2 jaar geleden

Tja is geen garantie , geen zekering defect ?

frank.leys (0), 2 jaar geleden

neen geen zekering defect, 2keer nagezien,die startonderbreker kan ik die overbruggen?heb andere ecu zonder sleutelherkenning geplaats, dat werkte ook niet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.