Honda HR-V 2003: Honde HR-v LPG probleem

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG

Hallo,
Mijn Honda HR-v heeft geruime tijd een storinkje in de LPG gas installatie, waardoor het storingslampje van de motorcompartiment gaat branden.
Mijn garage heeft niets kunnen vinden en ook diverse malen uitlezen bij een LPG inbouwer heeft geen resultaat opgeleverd.
Mij is door een kennis geadviseerd om er nieuwe software in te laten zetten.Dat kan volgens de LPG inbouwer nier zomaar, want hij moet het eerst uitlezen om te weten wat er aan de hand is( en dat is reeds diverse keren gebeurt tegen uur tarief /geen resultaat) Ik ben nu dus ten einde raad en zit met een irriterende brandend storingslampje, en een auto dat regelmatig tijdens het rijden (op gas) ff inhoud/stottert, maar voor de rest goed functioneert.Op benzine rijdt hij prima als het gereset is, maar zo gauw ik op gas overgaat komt de storing er in.
De Auto is van bouwjaar 2003, net 100.000 gelopen Altijd op tijd zijn beurt gehad.

Wie heeft hier ervaring mee?

Rowel

Geplaatst door Rowel (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda HR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

primera p11 (0), 16 jaar geleden

Laat de boel resetten en ga een paar dagen op benzine rijden en kijk of de storing ook op benzine komt.
Zoniet , schakel dan om op gas en komt de storing dan dan zit tie echt in de gasinstallatie en als lampje brand staat er echt wel een storing in.
Wat voor installatie zit erin?.

Rowel (0), 16 jaar geleden

Diverse malen geresset ook na het uitlezen door de Gonda dealer.Een week gereden op benzine geen storing.Na het overschakelen op gas kwam de storing er weer in. 3 keer laten uitlezen bij de gas inbouwer, die kunnen echter niets vinden.(heeft alles bij elkaar al het nodige gekost)De Installatie is een AG SGi systeem.

primera p11 (0), 16 jaar geleden

De storing zit dus duidelijk in het gassysteem.
Ben je bij Vos in woudenberg geweest?.
Zie dat je in renswoude woont.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda HR-V of stel zelf een nieuwe vraag.