Honda Civic: Kachelradiator lek?

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

Beste mensen,

Bij mij lekt koelvloeistof in de auto, bestuurdersmat is flink nat/vochtig. Heb een vochtvreter in de auto gezet en er zat een laagje in, dit was niet gewoon vocht, want het was vettig... Mij is verteld dat de kachelradiator dan waarschijnlijk lek is.

Kan iemand me uitleggen waar die precies zit, wat ik allemaal los moet halen, zodat ik dat kan controleren. Ook wil ik graag weten wat eventueel een nieuwe (of gebruikte? aan te raden?) kost?

Milos20

Geplaatst door Milos20 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peter-paul (0), 16 jaar geleden

http://hondatech.info/

hier vind je je servicemanual

daar staat wel in waar die zit, misschien dat dat helpt



m.v.g.
Peter-Paul

jaspervz (0), 16 jaar geleden

Het laagje in je vochtvreter is altijd vettig, ook al heeft de vochtvreter alleen maar water opgenomen. Dit is zodat het water niet opnieuw kan verdampen, maar in het bakje blijft liggen. Zegt dus niks over de vloeistof die opgenomen is.
Was het een heldere vloeistof, of had het een blauw/groene of rode kleur?

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

moet je ook koelvloeistof bijvullen ik denk zelfs dat een vochtvreter geen koelvloeistof opneemt kun je niet proeven wat het is gewoon water of een smerige substantie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.