Honda Cr-V: kilometerteller

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter

De kilometerteller (snelheidsmeter) heeft een eigen leven. Tot 40 km geeft hij niets aan en dan schiet hij vanaf nul naar de juiste waarde. Rijd ik ongeveer 90km dan wordt er 120 km of meer aangegeven. De teller is bij een teller-reparatie bedrijf nagekeken maar er is geen fout geconstateerd. De stekker pootjes zijn zorgevuldig schoongemaakt, samen met de electrische contacten op de meter. De zender op de versnellingsbak wordt door mij niet verdacht, omdat, als de snelheidsmeter nog niets aan geeft, de dagteller wel langzaam opteld, zoals het behoord.
De km stand van de auto is115.000. De dealer heeft geen pasklare oplossing, en weet het zo ook niet. Wie weet raad, of heeft dit ook een keer gehad? Ik hoor het graag.

huis

Geplaatst door huis (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

honda harry (0) PRO, 10 jaar geleden

Uitlezen met de testkast,als hij met een proefrit de snelheid op de testkast wel goed aangeeft .Is er ook een pulssignaal voor cruisecontrol of navigatie aangesloten anders deze loskoppelen en nog eens controleren

huis (0), 10 jaar geleden

Harry, hartelijk dank voor je reactie.
Een testkast heb ik als particulier niet.
Cruisecontrol of navigatie is niet in de auto gemonteerd
Een beetje sleutelen doe ik graag maar dit soort professionele spullen, hoort daar helaas niet bij.
ik ga dit voorleggen bij het garage bedrijf dat er mee bezig is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CR-V of stel zelf een nieuwe vraag.