Honda Jazz: Knipperlichtrelais

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Ik heb geen knipperlichtfunctie in de stekkerdoos voor de caravan. Bij de caravan ligt het probleem niet. In de stekkerdoos ook niet. Dit is reeds gecontroleerd.
Het schijnt, dat er wel stroom loopt van de accu naar het knipperlichtrelais maar geen stroom van hieruit naar de stekkerdoos. Volgens de garage zit er achter
in de auto ergens achter de bekleding dit relais. Maar waar precies? De bekleding is hard plastic en moeilijk te verwijderen.
Ik zou het toch moeten horen tikken. Helaas. Gaarne een reactie.

robbie55

Geplaatst door robbie55 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Jazz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hondapro (0) PRO, 12 jaar geleden

Als je er al geen kaas van hebt gegeten is het handiger om even naar een Honda dealer te gaan
vanaf de accu (mist de kabel origineel is) loopt er een stroomdraad naar het relais die idd de knipperlichten aansturen
kijk of de zekering bij de accu ( zit meestal in grijs tape ) heel is zo ja zit het in de module en die zit volgens mij links achter gemonteerd.

suc6

robbie55 (0), 12 jaar geleden

Na heel lang telefoneren met de leverancier van de kabelboom van de trekhaak en opsturen van foto's van de bewuste modules: een antwoord gekregen
in de vorm van: er is inderdaad waarschijnlijk 1 van de 2 modules kapot. Deze module gisteren besteld via internet, vandaag ontvangen en ingebouwd
en hoera, het probleem was opgelost.
Bedankt Hondapro voor de oplossing.

P.S. dit probleem ook voorgelegd aan 2 Honda-garages: reacties: geen tijd, ik zou het niet weten, breng hem maar een keertje langs, dan kijken we wel.
En ondertussen ben je weet ik hoeveel euro kwijt aan onderzoekskosten e.d.

Pivavar (50), 12 jaar geleden

Na heel lang telefoneren en het opsturen van foto's is de module besteld via internet. En het dan vreemd vinden dat de dealer misschien iets minder behulpzaam is dan verwacht. Misschien enig idee wat een monteur kost per half uur, of nog beter, wat hij voor de baas kan verdienen? Inclusief parts en klanttevredenheid voor een klant die hem wel zijn zaken gunt? Je bent vrij om te kiezen wat je doet, maar ik vind het niet netjes om nog even de dealers een trap na te geven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Jazz of stel zelf een nieuwe vraag.