Honda Jazz: kopen of niet

Bouwjaar: 2006

Hallo allemaal! Ik ben van plan een Jazz te kopen.(nieuw)
Ik heb het nu over een Jazz automaat met airco
We hebben een proefrit gemaakt en ik ben helemaal verkocht,een perfekt werkende automaat en een zeer stille auto maar toch wel een beetje duur.
Dit moet maar doorgaan dacht ik,totdat ik van een bekende hoorde
dat deze auto veel kinderziektes had.
Ik vraag me af of dat niet alleen bij de eerste uitvoering zo was, deze is namelijk al enkele jaren op de markt en je zou denken dat de nieuwe uitvoering wel goed zou zijn. graag een goede mening wat ik het beste kan doen of kopen .
bvd

petra

Geplaatst door petra (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Jazz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

niks mis mee PETRA.. de nieuwe generatie HONDA is perfect en nieuw kopen is genieten van de volle garantie "wel 3 jaar'' moet eerlijk zeggen, honda is geen koploper kwa kinderziektes.. je doet er zeker een verstandige koop aan..

suc6

paul,

Pivavar (50), 17 jaar geleden

Als een auto veel kinderziektes heeft kan ie volgens mij nooit de Autoweek Tevredenheids Trofee winnen. En kijk ook maar eens in Engeland, zelfs Jeremy Clarkson (Top Gear) zijn moeder heeft er eentje. Het is gewoon een heel goede auto met verreweg de meeste ruimte in zijn klasse.

hugo c (0) PRO, 17 jaar geleden

kopen - geen kinderziektes - eris 1terugroepactie geweest ivm deEGR klep opde eerste modellen.
is zeker niet de goedkoopste , maar je zal er geen spijt van hebben!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Jazz of stel zelf een nieuwe vraag.