Honda Civic: links achter vering is gezakt

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.7

Hallo iedereen , sinds kort heb ik gemerkt dat men auto links vanachter een stuk gezakt is , ik heb em 2dehands gekocht met keuring en die was afgekeurd aan de schokdemper , hebbe ze toen nieuwe ingelegt hebbe ze mij "gezegt" en toen lag de auto qua hoogte dat ik men vinger nog juist tussen het wiel en de wielkas kon steken , nu sinds kort kan dat dus niemeer en ligt de band zelfs ong 2 a 3 cm in de wielkas , heb wel gemerkt dat er een bruine smurie rond men schokdemper ligt , maar voor zover ik weet kan de verzaking niet aan de schokdempers liggen , of zit ik hierin verkeerd ?

Wat je ook nog moet weten is dat ik savonds gekeken heb hoe hoog die lag ong , en smorgen weer gaan kijken en tot men verbazing was die dus weer een goede half cm gezakt , sinds toen is die wel niemeer gezakt , en dat is nu een week ong geleden , ik mer ook geen verschil aan het rijgedrag fzo dus ik zou echt niet weten aan wat dit kan liggen , kan iemand mij helpen ?

honda civic em2

Geplaatst door honda civic em2 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Controleer de spiraal veer eens.

honda civic em2 (0), 9 jaar geleden

Heb ik gedaan , het enigste wat ik wel kan zien is dat aan de rechter kant tel ik 8 spiralen aan de linker kant laar 7 , laar heb nooit een krak gehoord dat er iets afgebroken is of wat dan ook

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Dan is er één winding afgebroken. Veer vervangen!

honda civic em2 (0), 9 jaar geleden

oke en kan het kwaad om voorlopig er nog mee te rijden ? In verband met werk enzo ?

kaleido 1 (2075) PRO, 9 jaar geleden

Ligt er een beetje aan waar hij afgebroken is , maar het is in principe niet verstandig om er mee door te rijden , kan er ook in 1x tussenuit schieten en dan gaat het echt fout.

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

[quote=honda civic em2]oke en kan het kwaad om voorlopig er nog mee te rijden ? In verband met werk enzo ?[/quote]
Ja, zsm in orde maken. Juist ivm met je werk, enzo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.