Honda Civic: Magneetklep verdamper werkt niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.4. I.S., Motorinhoud (cc): 1396, Vermogen (kw): 66

Ben ik nog vergeten te vermelden het is een AG DGC verdamper de auto is van 2001 en heeft inmiddels 250.000 km gereden. Nog de moeite waard om te repareren?

reera00

Geplaatst door reera00 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

reera00 (0), 8 jaar geleden

IK heb vandaag de verdamper van mijn Honda Civic gereviseerd, De auto wilde niet meer op lpg rijden, de koelvloeistof rook naar LPG, wat, volgens mijn garagehouder, duidt op een defecte verdamper. Toen ik de verdamper opendraaide zag ik dat van de 3 membramen er 2 lek waren (beide kanten van de membramen waren nat). Nu heb ik de nieuwe membramen geplaatst en alles weer geïnstalleerd alleen rijdt de auto nog steeds niet op gas. De magneetklep op de verdamper werkt niet, althans je hoort hem niet, wanneer er (gas) druk op de verdamper komt. Wanneer ik de verdamper afkoppel en er geen lpg druk meer op de verdamper zit dan werkt de magneetklep wel, in dit geval wanneer ik er spanning op zet hoor je de klep open en dicht gaan. Wie kan mij vertellen wat de oorzaak is, heb ik mogelijk iets verkeerd gedaan met de revisie, wie heeft daar ervaring mee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.