Honda CIVIC 3 DR: Past er een dakkoffer op mijn auto?

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i s, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 68

Er waren in het verleden ook bevestigingen te krijgen met een grote zuignap. Voor auto's zonder bevestigingsmogelijkheid. Misschien een optie mocht het niet lukken.

Marsman

Geplaatst door Marsman (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Marsman (0), 8 jaar geleden

Ik ben op zoek naar een dakkoffer voor mijn auto een honda civic hatchback 1997 1.4i s. Kenteken is SN-HR-50.
Er zit op het dak aan bijde kanten een rubberen strip die eruitkan waarna er 2 gleufen in me dak ontstaan. Maar verder is er in de gleuf niks te vinden qua gaatjes of bevestigings matriaal voor een dakdrager. Ik ben dus opzoek naar een drager voor een dakkoffer op me auto. De dakkoffer is al aanwezig en volgens mij universeel aansluitbaar op elke drager.

kaleido 1 (1715) PRO, 8 jaar geleden

Kijk eens bij thule.nl universeel of type specifiek
Marktplaats enz.

marcelw7083 (0), 8 jaar geleden

dat lijkt op het systeem van mijn civic 5 deurs uit 2002, daarop passen universele dragers die om de dakranden klemmen. (steuntje op de dakrand en een klem die tussen portier en dak door gaat, werkt goed maar luistert wel nauw qua afstellen, voor mijn auto stonden afstelgegevens van de dragers in de handleiding, maar die klopten niet)
Volgens rdw heb je een 3 deurs, dat maakt het volgens mij wel lastiger (als het al mogelijk is )om daar een box op de plaatsen.
misschien kan een honda dealer je daar info over verschaffen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.