Honda Civic: ontsteking maakt een hoog sis geluidje auto dipje 2500 rpm + sto

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1500 16v

heren,

ik heb al een tijdje gezeur met mijn auto, hij stottert op benzine rond de 2500 toeren soms wil het toerental ook wat variabel zijn. kleppen zijn gereinigd injectie systeem ook. ik heb ook water op mijn boegiekabels gespoten. heb de boegies vervangen. dit helpt allemaal niet. omdat de auto op benzine niet lekker loopt doet hij het op gas ook niet goed maar dat is logisch dus zal ik veder niet op in gaan.

wat ik hoor als ik in de auto zit is een soort aanlopend geluid heel zachtjes het gaat mee met mijn toerental, ik schrok omdat ik er een nwe distributie riem in heb gestopt maar dat was het gelukkig niet. ik luisterde naar mijn ontsteker en daar komt het geluid vandaan.

aangezien mijn ontsteking ook niet helemaal lekker gaat (dipje / stotteren 2500 toeren) denk ik dat het daar aan licht maar hier heb ik geen ervaring mee. heeft iemand een idee?

alvast bedankt!!!

reneweteling

Geplaatst door reneweteling (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

THEFXR (0), 16 jaar geleden

geeft het motorlampje een storing aan?, bij mij gaf ie toen code 9, was de onsteking kapot, de lagers om precies te zijn, denk dat jij hetzelfde hebt.
ontsteking is nieuw (no brand) ongeveer 200 euro

reneweteling (0), 16 jaar geleden

[quote=THEFXR]geeft het motorlampje een storing aan?, bij mij gaf ie toen code 9, was de onsteking kapot, de lagers om precies te zijn, denk dat jij hetzelfde hebt.
ontsteking is nieuw (no brand) ongeveer 200 euro[/quote]
heb alleen me verdeelkap vervangen en me rotor (liepen aan omdate er allemaal troep / aanslag op zat dat was het geluidje) 30 euro en klaar

bedankt voor de tips

het is opgelost btw

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.