Honda Cr-V: Permanente stroomkabel leggen voor 13 polige aansluiting van tre

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel

Ik wil nog een permanente stroomkabel leggen voor een 13 polige aansluiting van de trekhaak nu was ik van plan om een gezekerde kabel van de batterij naar achter te leggen tot aan de linker achter binnen bekleding tot waar de aansluitkabel van de 13 polige stekker loopt.
Als ik me niet vergis zou dat met 1 draad kunnen om zowel een permanente stroom en een geschakelde stroom over te houden.
Voor de geschakelde stroom zou ik gewoon een relais willen plaatsen die zijn stroom krijgt van de permanente plus en die gestuurd word door de stroom van de + aansluiting achter in de auto.
Dus krijg ik een permanente stroom plus een geschakelde plus van zo gauw het contakt aan gaat.
Vraagje is nu aan degene die het al gedaan hebben of laten doen hebben of de profs die het al gedaan hebben langs waar leggen jullie gewoonlijk de kabel naar achter, langs binnen of gewoon onder de auto (ik moet het eens goed bekijken) mijn voorkeur gaat uit naar langs binnen tenzei het zo een moeilijke is als mijn 307 waar ik heel wat moest demonteren voor ik bij een doorvoer kon komen.
De trekhaak staat er onder met een 13 polige stekker die nu dus nog steeds met een verloopstekker als een 7 polige gebruikt word, het is de bedoeling om de 13 polige stekker volledig aan te sluiten zodat alles wat er in zit ook werkt.

Geplaatst door

Sus11208 (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Altijd door de auto. Je moet aardig wat weghalen. Binnenscherm linksvoor, sierkappen op de dorpels, de b-stijl en de hele kofferbakbekleding. Maar ja, moeilijk is het niet, gewoon netjes en secuur werken.

Pivavar 80

13 jaar

Dat zal wel mee vallen de achterbekleding heb ik er al uit gehad om de trekhaak bekabeling aan te sluiten evenals de achterdeur dorpel.
Het moest nogal snel gaan omdat ik de trekhaak dringend nodig had en GDW en de winkel die het me moest leveren 10 dagen met mijn kl**** heeft gespeeld voor ze me een juiste kabelset konden opsturen nadat ze er een van een Citroën Peugeot hadden geleverd.
Bij mijne 307 moest je er ook de batterij, luchtfilter enz uit halen en dan was het nog een heel gepruts om de doorgang in het schutbord te vinden en dan zat uw kabel nog maar juist binnen.
Ik zal er een van de dagen eens aan beginnen, het is niet dringend en dan blijft zoiets nogal eens hangen he.

Sus11208 0

13 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CR-V of stel zelf een nieuwe vraag.