Honda Prelude: Prelude 2.3 Lambda Probleem

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 automaat

Hallo Mensen,


Mijn auto is afgekeurd op het te hoog zijn van de Lambda waarde, de rest van de waarden waren allemaal goed. Nu heb ik de lambdasonde vervangen door een nieuw exemplaar. Maar je raadt het al, het probleem is hiermee niet verholpen. Nu willen ze mij daar wel helpen, maar dan halen ze een expert van Honda erbij en dat gaat enorm in de papieren lopen( tja, je blijft Hollander ) Nu hoop ik dat iemand weet waar het anders aan kan liggen of hoe ik toch door de keuring kan komen?


Zou het misschien kunnen komen door een ietwat lekke uitlaat? Heb namelijk het idee dat die misschien dan niet goed gelast is, maar dat is moeilijk te zeggen.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Alvast bedankt,

de Bruin

deBruin

Geplaatst door deBruin (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Bugs (0), 17 jaar geleden

Een lekke uitlaat kan zeker je lambda in de war schoppen. Zorg eerst dat de uitlaat van voor naar achteren compleet dicht is. Controleer ook de verbindingen tussen de uitlaatdelen...

mcitr. (0), 17 jaar geleden

of je KAT heeft het begeven

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.