Honda Prelude: probleem stuur nokten knakt heel erg als je rijd

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

hallo
ik heb een vraag als ik rijd met de auto begint hij ineens als hij warm is in het stuur te nokken en schokken en te trekken naar links
het voelt net of je wiel er los onderzit maar dat is niet zo heb ik al gecontroleerd
maar nu is mijn vraag wat zou dit kunnen zijn heb de stuurbekrachtegings pomp al bij gevuld niet dat hij leeg was maar voor de zekerheid maar doet het nog steeds
hij doet het niet de hele weg als je er mee rijd maar af en toe is een heel raar gevoel in het stuur

vtecgirl

Geplaatst door vtecgirl (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

De student (0), 13 jaar geleden

Slechte aandrijfas.?Krik hem vooraan van grond en plaats hem op steunen.Laat de wielen nu maar spinnen en kijk wat er gebeurt.Ik denk dat er een slechte binnenste homokineet bijzit.of anders laat het nazien.De homokineet wordt warm en daardoor gaat de as gek doen.Praat ik hier met een dame.

vtecgirl (0), 13 jaar geleden

je praat met een dame maar dat hebben we al geprobeerd maar dan gebeurd er niks doet het als je gewoon recht door rijd dan knakt hij en nokt heel erg in het stuur en ook niet steeds

De student (0), 13 jaar geleden

Je moet ergens beginnen .Ik zou er een andere aandrijfas(occas=niet duur) in plaatsen.Heb je de banden al eens gewisseld naar achter.?Schroefveer nog heel?Voor de rest is er nog de motorophanging.Het remgedrag zal wel ok zijn?Hangt je torsiebar nog vast?

De student (0), 13 jaar geleden

Na een nachtje slapen herriner ik mij zoiets.De aandrijfas zit los of niet goed in de homokineet.De as gaat dan wroeten in de kom.Knarsen en wringen aan het stuur doet dat dan.

Hondapro (0) PRO, 13 jaar geleden

Goedenavond

aangezien ik zie dat het hier om een prelude 2.2 gaat waar nog al wat power in zit
kan het heel goed zijn dat de binnenste homokineten versleten zijn
dit geeft vooral met optrekken vreemde trillingen in de auto
maar als die goed versleten is kan die ook bij hogere snelheid flink gaan trillen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.