Honda Accord: problemen contactslot

Bouwjaar: 1999

heren wie heeft een tip voor mij mijn contact wordt steeds verbroken tijdens rijden en stilstaan heel lastig als ik de sleutel plak op het dashboard zodat hij niet terug veert is het probleem verholpen de dealer zegt dat het electrische deel vervangen moet worden 160 euro kan het niet gemaakt worden?

enes

Geplaatst door enes (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo memo

de dealer heeft de juiste TIP al gegeven! daarmee is het ook ECHT opgelost! dat wilde je toch?

paul,

DaMenaCe1891 (0), 18 jaar geleden

Hoi Memo,

Ik had hetzelfde probleem met mijn prelude uit 1998. Deze is gratis vervangen!! door de dealer i.v.m. een terugroep actie die nog steeds geld als het goed is. Dus ook voor jou moet dit gratis gerepareerd worden. Bel meerdere dealers op en vertel hun over de terugroep actie ivm met een "ignition switch" en dan zal je zien dat ze het gratis moeten vervangen.

enes (0), 18 jaar geleden

hij dennis bedankt voor je tip ik heb hem kosteloos laten repareren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.