Honda PRELUDE: REMDRUK

Bouwjaar: 1991

hallo ik heb een honda prelude van 91 met zeer weinig remdruk ik heb de remmen vervongen (blokken) en de rem ollie ook maar het probleem blijft tevens heeft ie smorgens erg veel rook bij de eerste start de rest van de dag is het goed wat kan daar de oorzaak van zijn kmstand 155000 loopt op benzine

G.J.R

Geplaatst door G.J.R (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

michaelluijendijk (0), 19 jaar geleden

Ik ga er maar vanuit dat je geen lekkages hebt in je remsysteem.Ik denk nl. dat je lucht in je remsysteem hebt.Je zegt dat je de remvloeistof vervangen hebt.Heb je dat gedaan het nieuw gekochte vloeistof?Als je nl. "nieuwe" olie gebruiokt uit een flesje wat al langer openstaat zit er al veel vocht in de vloeistof, en heeft het dus geen zin om de vloeistof te vervangen.IK denk dat dat jouw oplossing is gewoon npog even een keer goed ontluchten.

succes

michael

G.J.R (0), 19 jaar geleden

heb ik gedaan ik heb nieuwe rem ollie er ingedaan 4 x onlucht er is geen lekkages alles gecontroleerd zit er mischien een stel schroef op het pendaal ofzo die je verder naar binnen kunt draaien ?

michaelluijendijk (0), 19 jaar geleden

zit je pedaal ook diep of niet?
michael

G.J.R (0), 19 jaar geleden

ja best wel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.